Entrevista 2

El  dimarts 10 de febrer de 2009 vaig ser entrevistada al programa radiofònic El Bosque de las Palabras, dirigit i presentat pel periodista Francisco Legaz de Radio Morata de Morata de Tajuña (Madrid).

La meva entrevista en directe en aquest programa la vaig viure com una experiència dolça, emotiva i gratificant. Per a mí va ser un plaer i un privilegi ésser entrevistada per aquest periodista de gran qualitat professional i humana.


Aquest és el link on Francisco Legaz  anuncia la meva intervenció en l’edición núm. 37 d’El Bosque de las Palabras: http://elprogramadehoy.blogspot.com/2009/02/edicion-n-37.html

Aquí us deixo els audios d’aquesta entrevista que s’ha dividit en tres parts (ja que va tenir una duració de 26 minuts en antena).

L’audio de la primera part de la meva entrevista a “El Bosque de las Palabras (10/02/2009)

 

"Para mí la escritura es una forma de acariciar la felicidad. Es un modo de sentir un estado de plenitud."

"Sin fantasía no se puede vivir." (frase de Francisco Legaz)
 

 

L’audio de la segona part de la meva entrevista a: “El Bosque de las Palabras (10/02/2009)

 

"La figura de las hadas nos enseña a vivir la magia de la vida, la dulzura del momento presente y la emoción de lo inesperado. Las hadas son unos seres que asociamos a la belleza, a la magia, a la luz, a la intuición. La magia de la vida radica en saber valorar la autenticidad y la belleza de la vida."

 


L’audio de la tercera part de la meva entrevista amb Francisco Legaz (10-02-2009)


"Llegeixo dues poesies i un conte de la meva pàgina web www.mjesusverdu.com"
 
 


Aquells qui volgueu escoltar la meva intervenció des del blog de Francisco Legaz en aquesta emissora madrilenya, podeu fer-ho a través dels links següents:
 

No hay comentarios: