Meditacions


Creative Commons License
Aquesta obra està sota una llicència de Creative Commons.  El contingut és creación i propietat de Maria Jesús Verdú Sacases, la autora y està inscrit al Registre de la Propietat Intel·lectual.

Meditacions

   
Respiro tranquil·lament, inspirant i expirant lentament, concentrant-me en les meves inspiracions i expiracions pausades. Puc escoltar el so de la meva respiració acompassada, que flueix  igual que les onades del mar que venen i se’n van, venen i se’n van... de forma que en la nostra existència tot és temporal, fins i tot, el dolor, el qual, des d’aquest mateix moment, sóc capaç de deixar enrere i, d’aquesta manera, m’allibero emocionalment i em sento més lleugera que mai, lliure i sense càrregues. Veig com les meves preocupacions desapareixen. Ara només existeix el meu equilibri i jo i, des d’aquest estat, m’elevo a un nivell de completa pau interna.
 
M’inflo d’una llum blanca purificadora, que em transmet una gran calma i serenitat i descobreixo que és la meva fortalesa interior, que neix d’una font de llum eterna, de la qual em puc nodrir sempre que ho necessiti. Sempre estarà allí per a mi. 

Aquesta llum s’instal·la en el meu cor en forma de sol i puc experimentar com la seva calidesa irradia a tot el meu cos, especialment, la percebo al palmell de les meves mans en direcció ascendent. Sé que aquest sol sempre brillarà al meu interior. Per tant, encara que les circumstàncies siguin adverses, jo sempre podré acudir a la meva llum d’optimisme, vitalitat i il·lusió. I encara que les situacions siguin tan negatives que m’impedeixin de somriure, jo sempre podré refugiar-me en el meu sol d’alegria interior i somriure internament, desitjant de tot cor de trobar els recursos necessaris perquè la realitat canviï a millor.
 
Visualitzo com els rajos de llum travessen una finestra i es descomponen en punts diminuts que s’amaren del meu amor i s’escampa per tot arreu. Arriba a totes les persones i la seva força transforma els esdeveniments.
 
Capto com aquests punts d’amor ara es converteixen en cercles concèntrics i giren al voltant del meu cos per omplir-me d’amor i de confiança. El seu moviment suau em fa sentir tan bé...
 
Ara em sento en plenitud, a gust amb mi mateixa. M’envaeix una sensació de benestar.
 
Aquests cercles cada cop es fan més grans, tan grans, que envolten tot el planeta i a tot aquell que l’habita. Tots els rajos giradors concèntrics s’ajunten en un de sol, formant un gran camp d’energia amorosa al voltant del nostre planeta. És pura energia de llum blanca renovadora, que transfereix a la Terra tots els recursos necessaris perquè la vida es perllongui en ella, gràcies a una conscienciació global i individual de cadascun dels seus habitants de respecte al medi ambient i de compromís amb la vida al planeta blau. Aquest camp d’energia sempre protegirà aquest planeta.

Autora: Maria Jesús Verdú Sacases. Aquest text és creació i propietat de l'autora i està inscrit al Registre de la Propietat Intel·lectual.

No hay comentarios: