Espiritualitat

Àngels
 
Els àngels ens transmeten una profunda sensació de pau, que cada vegada necessitem més en aquest món d'angoixa i de presses en què moltes vegades se’ns escapa el sentir de l’experiència. Hi ha oracions, cartes d'àngels i altres mètodes per invocar-los. Encara que, de vegades, poden ser perfectament sensibles a un simple pensament desesperat nostre ja que són criatures que s'acosten a nosaltres sense ser vistos. La seva missió és estimar-nos i protegir-nos. Poden comunicar-se amb nosaltres a través dels nostres pensaments, en somnis o mitjançant canalitzacions.
 
Tots tenim un àngel de la guarda i creure-hi només és qüestió de fe. Això sí, mai hem d'oblidar de donar-los les gràcies, quan ens ajudin.
 
Entre els àngels més coneguts hi ha el arcàngel Sant Miquel (que ens enforteix i ens protegeix de les pors), Sant Gabriel (nova direcció en carrera i estudis), Uriel (per als canvis transcendentals, serenitat davant el conflicte, elevar la consciència i assolir la pau d'esperit), Zadkiel (o àngel de l'alegria) o Rafael (sanació), encara que ells disposen de més dons.
 
Hi ha molts llibres que ens mostren com treballar i connectar amb aquests ésser alats de llum.
 
Per comunicar-nos amb ells, a part de la nostra petició i oració, podem crear el nostre altar particular i encendre encens i una espelma segons el color que regeixi a cada àngel. Si no disposem d’espelmes de colors, no importa, en podem encendre una de blanc ja que el blanc inclou tots els colors i, allò important, és la intenció.
 
També podem escriure'ls les nostres peticions en una carta dirigida a ells.
 
Llàstima que l'Univers no tingui una adreça o domicili particular dels àngels!

Maria Jesús Verdú Sacases
Extret del meu llibre "Cuentos de hadas y oraciones para la Madre Tierra" de Bubok Editorial

Fades

 Les Fades són éssers de llum de vegades una mica entremaliats però amb bon cor que guien els nostres passos. Sentir-les a prop pot significar que necessitem canviar alguna àrea de la nostra vida o simplement, que la nostra existència és molt avorrida i li la falta emoció, que elles poden ajudar-nos a rebre, si els obrim la nostra ment.
 
Són éssers juganers, que actuen des de la saviesa del no judici, que trenquen motlles i d'extraordinària intuïció i sensibilitat. Per tant, no és estrany que intentin d’arribar al cor de les persones de similars característiques. Ens impulsen a deixar volar la imaginació en un món embogit ple d'egoisme, de competitivitat i d'ànsies de protagonisme, on l'últim que es valora és l'autenticitat, la humilitat i els petits detalls que donen sentit a la nostra vida i que elles ens transmeten com els millors regals que la vida ens pot fer, sobretot, perquè en les coses petites es poden amagar coses o sensacions grans. Aquesta és la màgia de la dualitat.
 
Les fades ens mostren amb la seva llum que el canvi és l'essència de la vida i que, de vegades, es presenta de forma una mica misteriosa o inesperada però pot acabar esdevenint una benedicció.
 
La llum d'un fada entendreix l'ésser i brilla amb tanta intensitat, que arriba al fons de l'ànima, com aquella llum els raigs de la qual es filtren fins al fons del mar per alimentar l'existència que acull fins als més amagats confins. Aquells que només coneix la divinitat i els éssers de llum.
 
És aquella llum que té el poder de reviscolar en cada estrella davant l'amenaça de la foscor de la nit, és la que té el do de poder fondre’s amb la lluna per tal d’encendre fins i tot fins els cors més tristos i d'apropar-nos als somnis i a la felicitat, aquella que elles veuen amb els ulls del cor.
 
Podem invocar les fades o demanar-los ajuda, si ho necessitem. Somiar amb elles és un excel·lent presagi.

Maria Jesús Verdú Sacases
Extret del meu llibre "Cuentos de hadas y oraciones para la Madre Tierra" de Bubok Editorial

Els recursos interiors segons les fades

Els nostres tresors interiors provoquen l'aparició de tota l'ajuda exterior que necessitem per materialitzar les fites, objectius o somnis que formen part del nostre camí. Ser conscients de cadascun d'ells i conèixer-nos a fons per no oblidar-nos de la seva existència constitueix una de les claus que ens permetrà ser en tota la nostra plenitud i rebre els regals que la vida ens té reservats.

De vegades, no recordem tot el que ja està en el nostre interior i anem a buscar-ho fora.

Quan descobrim que allò no és el que esperàvem, ens sentim desorientats i frustrats. L'expectativa ens condiciona i ens lliga a un resultat que, si no obtenim, ens lliura a una sensació de fracàs. No obstant això, la lliçó que comporta aquest fet és que cal valorar i reconèixer la frescor de l'ara que hi ha en cada pas i no reduir tot el procés a una simple consecució, ja que si allò obtingut fos diferent, ens impediria de plantejar-nos que fins i tot podria arribar a ser millor que el previst.

És important revisar i recordar tots i cadascun dels nostres recursos, talents, habilitats o dons, els quals ens ajudaran a identificar les nostres fortaleses i a acceptar o polir els nostres punts febles. Si oblidéssim algun d'ells, el destí podria portar-los al nostre record mitjançant una lliçó.

Reconèixer i utilitzar cadascun dels nostres recursos seria l'equivalent a un individu que fa una excel·ent gestió de la seva economia.

De vegades, per recuperar o descobrir els nostres recursos interiors rebrem pistes com un comentari aliè, una experiència que ens empeny a un senyal ineludible o seguir el rastre d'una petjada que ens mostra la trajectòria a seguir.

Cal ser indulgents amb nosaltres mateixos sense castigar-nos, quan no som prou coneixedors de cadascun dels nostres tresors interiors, ja que el coneixement d'un mateix, de vegades, requereix de tota una vida o fins i tot de diverses. No obstant això, les fades ens animen que ens embarquem en l'aventura emocionant de buscar el nostre tresor ara i dins, no fora, de tal manera que si conquerim un total coneixement de nosaltres mateixos, llavors, podrem arribar a conèixer i entendre els altres . Per arribar a comprendre les actituds dels altres, de vegades, la vida ens llançarà experiències, que només després de ser viscudes integrarem i que ens ajudaran a escoltar, identificar i empatitzar amb els altres, quan els toqui experimentar a ells. El dolor, acceptat i ben gestionat, és un mestre que atorga saviesa, comprensió, humilitat i una major perspectiva, que ens aproparà a la nostra dimensió més humana i espiritual.
 
Maria Jesús Verdú Sacases
Extret del meu llibre "Cuentos de hadas y oraciones para la Madre Tierra" de Bubok Editorial

No hay comentarios: