ReikiReiki és una energia universal d’amor que es transmet mitjançant imposició de mans i que pot transmetre’s presencialment o a distància. La pràctica del reiki és a l’abast de tots i contribueix a una transformació de les circumstàncies de les persones en evolució i creixement espiritual.
 
Un dels beneficis per al practicant de reiki és que des del moment que ell envia energia per a algun propòsit concret a una altra persona, el practicant rebrà. És a dir, donant es rep i el que es rep és la vida qui ho determina. El practicant de reiki també es pot enviar energia a si mateix i aplicar-se qualsevol altre mètode o instrument de reiki, com els símbols per a finalitats concretes o emprar altres tècniques reikistes per al seu benefici i per al benefici dels altres. .
 
La pràctica del reiki ens alinea amb la nostra missió vital i contribueix a augmentar la nostra vibració i la del planeta. El reiki és el regal que ens va deixar el seu creador Mikao Usui (1865-1926).
 
Durant la pràctica de reiki és habitual sentir la calor de l’energia o una sensació d’elevació espiritual, entre d’altres. 
 
El reiki inclou tècniques de meditació, visualització i fins i tot es pot enviar energia reiki al nostre passat, al nostre futur, al present, a les coses, als aliments o al planeta. El reiki ofereix la possibilitat de sanar situacions o de netejar espais. En tot cas, l’energia reiki ens aporta benestar, canvi i transformació a les nostres vides.
 
El reiki ofereix un ampli ventall de possibilitats i d’aprenentatge. L’energia reiki se sent des del cor i ens ensenya a escoltar el cor, a rebre els seus missatges i a viure des de l’autenticitat i la veritat.
 
Sentir-nos plens d’aquesta energia és una joia que ens connecta amb l’alegria de viure i amb l’essència del moment present. Reiki convida a respectar els seus principis i seguir una alimentació sana com a forma de poder ser canal d’una energia que es transmetrà amb més intensitat.
 
El reiki suposa un estímul per al practicant perquè ensenya a viure la vida com una experiència espiritual i a valorar la meravella de viure i d’evolucionar aquí i ara. El reiki activa la intuïció natural de l’individu, restableix l’harmonia mental i física i el connecta amb el seu ésser.
 
Reiki no només depèn d’haver rebut la formació adient sinó que també es tracta d’una actitud davant la vida d’honestedat, responsabilitat i compromís amb un mateix i amb els altres.
 
Personalment, l’energia reiki em connecta amb la vibració de l’agraïment. L'agraïment sentit des del més profund del cor ens atrau l'abundància i ens sintonitza amb l'aquí i l'ara, alhora que enriqueix totes aquelles experiències que estan per succeir .
 
Una persona agraïda eleva la seva vibració, reconeix la llum en tot i en tots i valora la senzillesa i totes les expressions de bellesa que l'envolten com el més preuat dels tresors. A més, l'agraïment ens impulsa a l'acceptació i, en ocasions, a la humilitat ja que només el sensible i l'humil reconeix allò gran en allò petit i sap donar-li les gràcies, reverenciar-lo i percebre’l com una cosa sagrada i perfecta. Sens dubte, l’energia reiki ens activa la sensibilitat necessària per saber trobar els matissos i l’equilibri que existeix en totes les coses.
 
Agrair cada dia tot allò que ens fa la vida més lleugera, que ens aplana el camí i que ens facilita les coses és fondre'ns amb la nostra essència més humana i desinteressada. El reiki ens posa en contacte directe amb la nostra humanitat i amb les nostres virtuts.  L’agraïment és un camí que farà que la vida cada vegada sigui més generosa amb nosaltres i ens aporti experiències que siguin com espurnes d'alegria per al nostre cor.. L'agraïment ens fa somriure i rebre totes les benediccions que ens succeeixen diàriament i que altres passen per alt. Aquesta és una de les raons per les quals l'agraïment i l’energia reiki ens alinea amb l'ara, sobretot, perquè ens permeten de  reconèixer la llum subtil que es troba en tot i que, de vegades, no és visible a simple vista però sí davant la mirada de un cor agraït.
 
Un dels millors agraïments és agrair poder ser canal de reiki.
 
L'agraïment ens fa esdevenir millors persones i ens empeny a tenir cura del nostre entorn com a forma de fer créixer les raons per les quals donar les gràcies cada dia.
 
Dóna les gràcies fins i tot a les coses inanimades ja que en tot resideix una ànima invisible que capta totes les sensacions rebudes i que ens retornarà la mateixa moneda de canvi.
 
Les persones de pensament positiu tenen una tendència natural a l'agraïment, el qual es converteix en el centre de les seves vides i les transforma com per art de màgia.
 
Maria Jesús Verdú Sacases
Mestra de Reiki Usui

No hay comentarios: